lauantai 21. helmikuuta 2015

Supistus

Viimeyönä heräsin järkyttävän kovaan alaselkäsärkyyn, vähitellen kipu siirtyi alavatsalle, koko vatsa kovettui ja kipu oli todella kova. Tuntui siltä kun olisi alkamassa vuosisadan menkat juuri sillä sekunnilla. Hetken kun kävelin edestakaisin, nojailin keittiön pöytään, hengittelin ja koitin pitää itseni rauhallisena kipu laantui. Se kesti kuitenkin yllättävän kauan. Join lasin mehua ja palasin sänkyyn. Hetken ajan tuijottelin kelloa ja kauhuissani odottelin uutta supistusta, sitä ei koskaan tullut ja jossain vaiheessa nukahdin.

Mitä sinä pikkuinen minua säikyttelet? Joko sinulla on kiire päästä pois kahdun lämmöstä? Ja ennen kaikkea kuvitteletko sinä todella, että minä olisin valmis jo nyt auttamaan sinut maailmaan?

kuva: weheartit.com

6 kommenttia:

 1. Hui kuinka jännittävää! Paljon voimia tuleville viikoille <3

  VastaaPoista
 2. Jännittävää, mutta varmaan myös kauhean pelottavaa, kun sinä vielä mietit vaihtoehtoja synnytyksen suhteen!

  Mullakin on ollut yksittäisiä kipeitä supistuksia ja aina tulee olo, että joko nyt?! Toisaalta joka kerran jälkeen on valmiimpi siihen, että supistukset alkavat ja johtavat lapsen syntymään <3

  Hyviä oloja Evalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi huomenna lyödään asia lukkoon ja stressi ehkä hieman helpottaa tai sitten se jännitys ehkä vasta alkaa...

   Hyviä vointeja sullekkin loppumetreille! <3

   Poista
 3. Eva <3 uskon ihan täysin, että löydät voiman itsestäsi synnytykseen luonnollisesti. Mulla takana yksi luomusynnytys ja keskeytynyt keskenmeno, joka käynnistettiin. Kivut käynnistetyssä olivat todella paljon pahemmat kuin luonnollisesti alkaneessa. Tällä kertaa sinuakin odottaa palkinnoista paras, joka varmasti antaa voimia entisestään. Usko itseesi, kehoosi ja ammattilaisiin sairaalassa. Olen aivan varma, että kaiken kokemasi jälkeen synnytys on upea kokemus ja pääset yllättymään mihin kehosi pystyykään.

  <3:lla Zemar (täälläkin kohta jo h-hetki käsillä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiaan kun liittyy niin monta muutakin juttua kun kivun kokemus.. tiedän ettei kivutonta tietä tästä pois ole mutta haluan löytää itselleni sen armollisimman, koen tämän matkan tähän pisteeseen jo olleen niin pitkä ja kivinen. Kiitos kuitenkin tsempeistä!

   Poista