keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Puoliväli

Tänään alkoi uusi raskausviikko 20+0 ja raskaus on puolessa välissä, se tuntuu todella oudolta, olen päässyt jo tähän asti! Olin viikon ulkomailla, etelän lämmössä ja se loma tuli todella tarpeeseen. Oli aivan ihana rentoutua auringossa!

Huomenna on rakenneultra, olen yrittänyt olla miettimättä sitä kovinkaan paljoa, mutta silti pelko nostaa päätään. Kaikenlaiset kauhukuvat ovat vallanneet mielen ja nyt olen jo lähes paniikin vallassa. Entä jos kaikki ei olekkaan hyvin, entä jos lapsessani on jotain vikaa, entä jos kaikki ei ole kunnossa ja pahin ajatus entä jos raskaus joudutaan keskeyttämään. Näistä syistä en ole tullut edes ajatelleeksi että monihan menee tähän ultraan asenteella "kumpikohan siellä on- tyttö vai poika?". Minulle se on ihan sama, kunhan vain kaikki olisi hyvin.

Sikiön liikkeet tuntuvat voimakkaina useita kertoja päivässä, se rauhoittaa mieltä. Miten näin vilkas kaveri voisi olla millään lailla viallinen? Nyt on vain jaksettava odottaa huomiseen ja toivottava parasta. Pitäkää peukkuja!

kuva: weheartit.com


6 kommenttia:

 1. Ihanaa että raskaus on jo noin pitkällä! <3
  Lapsella on varmasti kaikki hyvin ja vaikka jotain pientä vikaa ilmenisikin, on hän silti sun ikioma pienokainen! <3 Tsemppiä ultraan :)

  VastaaPoista
 2. Vau, aika menee todella nopeasti.... <3 Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 3. Pidetään peukkuja, todellakin! Meillä sama edessä viikon päästä ja pelko on hetkittäin kovaa - raskaus ja lapsi ovat jo niin todellisia.

  Halauksia, Eva. Menköön kaikki hyvin <3

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä huomiseen!

  -Janita

  VastaaPoista
 5. Peukkuja rakenneultraan! Saman vasta viikko sitten kokeneena voin sanoa että tiedän miten jännät paikat sulla just nyt on! <3

  VastaaPoista