torstai 19. kesäkuuta 2014

Lomakuulumiset

Kesäloma on alkanut hyvin, vaikka sää ei ole ollut mitä parhain, ehkäpä sekin vielä lämpenee. Juttelin yksityisen lapsettomuuslääkärini kanssa puhelimessa hoitojen aloittamisesta ja kun kerroin, että haluaisin pitää nyt taukoa lapsettomuudesta hän piti sitä erittäin hyvänä ideana. Stessittömyys ja ajatusten siirtäminen muihin asioihin voisi kuulemma jopa auttaa raskautumaan. Ja hänen mielestään pohdinta-aikaa on paljon, niinkuin myös aikaa raskautua.

Nyt eletään ovulaation jälkeisiä päiviä. Tunsin ovulaation vasta kp37 joten tästä tuleekin yllätyspitkä kierto (edellinen taisi olla 39päivän mittainen). Sen kummemmin en ole kuitenkaan oireita tai oloja kuulustellut. Syksyksi on varattu ulkomaan matka ja elämä kulkee eteenpäin niin, etten kiellä itseltäni mitään ajatuksella "entä jos olen silloin raskaana". Haluan suunnitella elämää eteenpäin nyt niin, että me olemme kaksin, se tuntuu paljon järkevämmältä. Miksi kuvitella perhe tulevaisuuteen kun en voi olla varma tulemmeko olemaan sellainen?

Kaiken tämän lapsen kaipuun siirtäminen syrjään on kuitenkin erittäin raskasta, mutta se on järkevintä mitä voin tehdä. On annettava tilaa muullekkin elämälle ja löydettävä kadoksissa ollut ilo. Olen ollut katkera jo liian pitkään. Ihanaa juhannusta kaikille lukijoille!

kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. oikein hyvää juhannusta sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kun olet onnistunut työntämään asiaa vähän syrjemmälle ja voit nauttia muista asioista elämässä. Tiedän, että se on älyttömän vaikeaa ja toivon pystyväni siihen itsekin! Tuo ulkomaan matkan varaus saattaisi olla hyvä idea :) hyvää juhannusta!

    VastaaPoista