tiistai 22. huhtikuuta 2014

Onni kadoksissa

Vuosi sitten tähän aikaan olin onnellisesti raskaana, viikon päästä haamotti varhaisultra, jännitti. Vappu meni miehen kanssa kahdestaan kotona, vatsassani kasvoi pieni ihme, pieni sydän sykki, olin uskomattoman onnellinen. Heti vapun jälkeen kerroimme vanhemmilleni raskaudesta, näytimme ultrakuvaa, samoin miehen äiti sai tietää. Kaikki olivat riemuissaan uutisista! Kevät oli rankka, voin pahoin ja olin väsynyt. Nyt kun mietin se oli kuitenkin onnellisin kevät pitkään aikaan, tunsin olevani kokonainen, tärkeä ja juuri siinä missä piti. Kannoin sisälläni uutta elämää, tulevaisuudessa näkyi kaikenlaista. Kunnes kesäkuussa se kaikki otettiin pois.

Nyt tuosta kaikesta on aikaa vuosi. Olen eksyksissä, vaikkakin tällä samalla sohvalla kuin jossa vuosi sittenkin istuin typerän onnellinen hymy kasvoillani. Mitä nyt? En tiedä. Olen yrittänyt keskittyä töihin, kesälomasuunnitelmiin ja elämän järjestämiseen. En osaa valittaa mistään, mutta tunnen että jotain puuttuu. Luulin, että aika korjaisi haavat, vuosi ei selvästikkään ole ainakaan se aika, edelleen sattuu.

Tänään on kiertopäivä 22 ellen ole seonnut laskuissa, ovulaatiota en ole edelleenkään havainnut, tänään tosin jotain merkkejä viitaten siihen. Mutta en tiedä onko sillä merkitystä. Tuntuu että onneni kesti muutaman kuukauden vuosi sitten, se oli ja meni. Olen odottanut pitkään muttei se ole tullut takaisin.


4 kommenttia:

 1. Niin paljon voimia j alämpimiä ajatuksia sinulle... et ole tunteidesi kanssa yksin, täällä joku muu jaksaa samat ajatukset... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Nää ajatukset aina tulee ja menee ja onneksi välillä on niitä tosi hyviäkin päiviä kun nää jutut hetkeksi unohtuu.

   Poista
 2. Hei jaksamisia sinne, ajattelin eilen päivällä samoja asioita kun sinäkin miten asiat oli viellä vuosi sitten. Olimme onnenkukkuloida ja appiukkokin oli viellä kanssamme. Mieheni isä oli aivan innoissaan tulevasta pienokaisesta hän ehti toivoa hetken että olisi nähnyt yhden poikansa lapsen viellä. Appiukolle ei paljon aikaa enää lääkärit luvanneet kun hänellä sairaus todettiin. Sydämmeen jäi iso kolo tuosta viimevuodesta ja isontui vain tuon toisen keskenmenon jälkeen. Toivon kauheasti että saisit sen kokonaisuuden tunteen takaisin ja että minun appiukkoni näkee tuolta jostain meidän oman ihmeemme joskus tulevaisuudessa viellä.
  Olen lukenut jo aika monta kuukautta blogiasi ajattelin että kunpa olisin löytänyt sen jo aikaisemmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja ihana kuulla, että blogista on ollut vertaistueksi. Voimia teillekkin ja toivotaan että vielä joku päivä asiat on niinkuin toivomme :)

   Poista