torstai 3. huhtikuuta 2014

Onko mikään muuttunut?

Niinhän siinä kävi kuten arvelinkin, uusi kierto alkoi maanantaina kesken työpäivän. Kuukautiset siis tukivat kuin tulivatkin, kaksi päivää odotettua myöhemmin. Mies oli kaiketi helpottunut, minusta ei tuntunut miltään. Ehkä huokaisin lauseen tulihan ne sieltä. Nyt eletään siis uudenlaista kuukautiskiertoa, kiertoa ilman yritystä tulla raskaaksi. Kaikki tämä on pistänyt kuitenkin miettimään, onko mikään muuttunut?

Ovulaatio tulee toivon mukaan ajallaan kiertopäivinä 15-17 kuten viimeksikin. Kierto saisi pysytellä noin kolmenkymmenen päivän mittaisena (viimekierto taisi olla 34 päivää). Ehkäisyä ei ole aloitettu, enkä olisi pillereitä ym. kapistuksia käyttöön suostunut ottamaankaan. Vyöhyketerapiahoitoni jatkuvat ennallaan. Seksiä harrastetaan mielihalujen mukaan, ja milloinkas ne halut olivatkaan korkeimmillaan? Niin. Kaikki on tavallaan toisin, mutta mikään ei ole käytännössä muuttunut. Raskaaksi tuloa ehkä enemmän pelätään kuin toivotaan, mutta ei kai sekään maailman loppu olisi?

kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä teille ja tulevaisuudelle! Tiedän että kun oikein yrittää se on todella raskasta. Se vain on kun kaikki sanoo että lopettakaa yrittäminen niin plussa tulee mutta kun se ei vain aina ole niin helposti tehty. Hyvä jos olette pystyneet siihen:), ehkä minakin pystyn joku päivä. Kyllä se odotus viellä palkitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! Itse en ehkä olisi halunnut "lopettaa" yrittämistä, ehkä siirtää vain hoitoja vaikka kesän jälkeen alkaviksi. Mutta haluan että mennään nyt miehen ehdoilla, kuunnellen häntä. Ei ketään voi pakottaa tälläisissä asioissa. Aika näyttää miten käy tai ei käy. Joko kaikki kääntyy parhain päin, uusi raskaus saa alkunsa yhtäkkiä, tai sitten meissä on oikeasti vikaa eikä onnistuta ilman apua jota ei olla yhdessä valmiita ottamaan.

      Poista