lauantai 26. huhtikuuta 2014

Ovulaation ohi

Sain toissapäivänä ovulaatiotestiin tummat viivat (kuluttelen niitä pois kaapeista). Eilen illalla vatsa tuntui oudolta, aralta. Tänä aamuna heräsin helvetillisiin viiltäviin kipukohtauksiin jotka sijoittuivat oikealle puolelle alavatsaa. Niinpä se ovis taisi sittenkin tapahtua tässä kierrossa, todella myöhään tosin. Eipä silti taida tarvitse jännitellä loppukiertoa, petipuuhissa on ollut hiljaista.

Eilen saatiin riita aikaiseksi, nukkumaan mentiin ilman sen kummempaa sovintoa. Tänään olen koko päivän töissä myöhään illalla, joten ohi taitaa mennä tämä ovulaatio.

Hyödynnetty tai ei, olen onnellinen, että kroppa toimii sen verran että ovulaatio kaikesta päätellen tapahtuu. Hyvä niin. Mikäli olen oikeassa uusi kierto alkaa kahden viikon kuluttua.

kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Meilläkin mentiin tällä viikolla yhtenä iltana nukkumaan riidoissa, vaikka olen päättänyt, etten anna niin tapahtua. No, onneksi seuraava päivä oli parempi.

    Onnea ovulaatiosta ja voimia arkeen <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä mekin aina saadaan lopulta sovittua, tää kaikki vaan on välillä niin stressaavaa! Voimia sinnekkin ja kiitos <3

    VastaaPoista