torstai 17. huhtikuuta 2014

Väliaikatietoja

Noniin, missä se ovulaatio on vai tuleeko sitä, vai livahtiko se ohi ihan huomaamatta? Tänään on kp18 ja ovistesti negatiivinen, joko se meni tai sitten ei ole aikohin/ollenkaan tulossa. Viimekierrossa ovis oli selvästi ja epäilemättä kp 17 ja tästä tasan kahden viikon päästä tuli menkat. Ehdin jo riemastua, että kierto on tasaantunut. PASKAT!

Olen jopa miettinyt, että onko mulla oikea munasarja jotenkin "poissa pelistä". Kun tuntuu että jokatoinen kierto on pitkä, ja aina näissä kierroissa ovis on toooooosi myöhään (kuten toissa kierrossa kp35) tai sitten en bongaa sitä ollenkaan. No omia pohdintoja, mutta voihan niissäin perää olla.

Eilen sain puhelun naistentautien polilta, kyselivät miksi en ollut käynyt tähän kiertoon määrätyissä verikokeissa. Sopersin vastaukseski jotain epämääräistä, että en uskonut niiden tarpeellisuuteen kun lapsettomuuspolillekkaan ei nyt mennä. Hoitaja sanoi, että olisi silti hyvä, että verkokeet otetaan, vastaukset tulevat hänelle. Sanoi, että onpahan sitten otettu ja eivät jää vaivaamaan kenenkään mieltä. Onhan se totta. Nyt vaan odotellaan että uusi kierto alkaisi niin pääsisinkin niihin kokeisiin, jotka tulee siis ottaa kp3-5.

Olen ollut viimeaikoina huonolla tuulella, kärttyinen ja stressaantunut. Syy on tuntematon. Ehkä pitäisi mennä juttelemaan jollekkin näistä mieltä painavista asioista. Jos joku ulkopuolinen osaisi auttaa saamaan ajatukset järjestykseen. En osaa nauttia edes näistä aurinkoisista päivistä tai kevään tuoksusta.

 kuva: weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Voimia sinulle kovasti <3 Olen lukenut blogiasia ja toivon todella, että teillä tärppäisi pian. Tunnistan tuon huonotuulisuuden ja kärttyisyyden, lapsettomuus se sitä aiheuttaa. Vaikea keskittää ajatuksia muuhun. Sitten kaikki sanoo että älä ajattele koko lapsettomuutta niin sitte tärppää heti, mutten oikein usko siihen. Raskaita juttuja nämä... ja niin turhauttavaa!

  Minulla on muuten sama että epäilen mahtaako oikea munasarjani toimia lainkaan. Ovis tuntuu, jos tuntuu, oikeastaan aina vaan vasemmalla. Sanoin tästä gynekologille ja hän sanoi, että usein on niin, että suolisto on eri lailla vatsan eri puolilla (vasemmalla puolella koolon esim.) ja että tästä syystä munasarja voi olla lähempänä jotain kalvoa tms. mihin osuu munarakkulan kasvaessa ja irrotessa, ja siitä syystä voi luulla että ovuloi pelkästään vasemmalta. En tiedä onko näin, mutta näin minulle on sanottu. Sinänsä jännä kuulla, että jollai muulla tuntuu myös tällä tavalla, joten alan toivoa että gyneni sanat ehkä ovat totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho jännää että tosiaan joku muu epäilee itsellään samaa! Noh mulla se ovis nyt sitten oli lopulta kp28 eli super myöhään.. no ehkä tuolla oikeassa munasarjassa silti on jotain vikaa kun ovulaatio on aina myöhässä joka toinen kuukausi.. kuka tietää. Kiitti kommentista ja anteeksi että vastaaminen kesti.

   Poista
 2. Paljon voimia. Olisi aivan varmasti hyvä menä juttelemaan jonnekin, tuo on aikamoinen tunnemylly käydä läpi itsekseen. Ulkopuoliselta voisi saada uutta näkökulmaa, tai ehkä puhuessa saisi jäsenneltyä ajatuksia paremmin kuin tutun/oman miehen kanssa puhuessa, saati kun käy oman pään sisällä yhden hengen keskustelua. Suosittelen kokeilemaan, sä oot niin isojen asioiden äärellä.

  VastaaPoista