sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Missä viivyt kp 1?

Täällä odotellaa uuden kierron alkamista, vaan kp 1 antaa odottaa itseään. Laskujeni mukaan kuukautisten olisi pitänyt alkaa eilen, illalla seksin aikana tuli hieman verensekaista vuotoa, tänään ei enää mitään. Puin aamulla ylleni valkoiset alushousut, ihan vain kiusatakseni kuukautisia tulemaan, vaan eipä mitään ole tapahtunut, ei edes kipuja. Yksi ainut raskaustesti kuumottelee kylpyhuoneessa, en ole pystynyt sitä tekemään. En tiedä mitä ajatella tai toivoa.

Odottelen kuukautisia huomiseen, sitten on aika tehdä testi. Koitan olla hätäilemättä ja miettimättä turhia, kyllä se uusi kierto pian alkaa, olen siitä aivan varma.

kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Vois sanoa että toivottavasti ei ala! Mutta itselläni ainakin on tosi turhauttavaa se, että on niin epäsäännöllinen kierto, ettei ikinä voi tietää millon menkat oikeasti alkaa. Turhia testejä olen tehnyt jo niin monta... Sen ainoan kerran kun olen raskaana ollut, oireet oli kyllä ihan selkeät. Mut jospa se haikara olis sinne eksynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oon aika varma ovulaation ajankohdasta joten siksi uskon että menkkojen aika olisi näinä päivinä, eiköhän ne huomenna ala :) mutta on totta että kierron epäsäännöllisyys on rasittavaa!

      Poista