torstai 13. maaliskuuta 2014

Uupumus

Kevätuupumus saapui tänne aurinkoisten päivien myötä. Voisi kuvitella, että mieli virkistyisi valon lisäännyttyä, vaan täällä tilanne on päinvastoin. Joka kevät tämä sama alakulo ja uupumus iskee.

Sängystä on vaikea nousta, töihin ei jaksaisi lähteä. Mieli on maassa eikä mielenkiintoa riitä mihinkään. Tiedän tämän olevan ohimenevää, mutta silti olo on vaikea. Jään nyt muutamaksi viikoksi sairaslomalle, toivottavasti sinä aikana saan jäsenneltyä ajatuksia, löydettyä positiivisuutta. En ole edes jaksanut odottaa, milloin lapsettomuuspolilta kolahtaa kirje postiluukusta, olen varma, että ensimmäinen aika  menee loppukesälle. Edessä on odottamista ja lisää odottamista.

Pohdin josko ensi kuussa varaisin aikaa yksityiselle lapsettomuuslääkärille, googlettelin jo vaihtoehtoja. Voisiko kohdallani esimerkiksi toimia clomifenit keltarauhashormonin kanssa tasaamaan kiertoa ja saamaan ihmettä aikaan? Viimeksi kun söin primoluteja kierron lyhentämiseen ovulaatio jäi kokonaan tulematta, näin ainakin epäilen..

kuva: weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Kevätmasennus on saapunut tännekin.Toisille kevät on ihanaa aikaa ja yleensä vieläpä vauvauutisten aikaa. Tänään kp1 eli entistä enemmän vaan itkettää ja suututtaa. Oon paljon miettiny epäsäännöllistä kiertoa ja siihen lääkitystä. Mut voihan epäsäännöllisessä kierrossakin tulla raskaaksi, jos ovulaatio vaan tulee, se vaan tulee myöhemmin kuin säännöllisessä. Ongelma on vaan se, että mistäpä minä tietäisin ovuloinko OIKEASTI, vaikka ovisoireita onkin. Tai onko vika spermassa? Nää on niin vaikeita asioita. Epätietoisuus on pahinta!! Ja tämä elämän epäreiluus..Onneks oot jo kuitenkin jonossa hoitoihin, toivottavasti pääset pian. Siellä ne tutkii ja auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimia sinnekkin kevätmasennuksen selättämiseen! Mullahan keskenmennyt raskaus alkoi pitkässä kierrossa, sain haalean plussan kp47 joten kyllä se mahdollista on, mutta vaikeampaa näin olen ymmärtänyt. Jos ovulaatio tapahtuu myöhään, ei munasolun ole yhtähyvät mahdollisuudet hedelmöittyä, olikohan näin. Toivottavasti tekin saatte tilanteeseen selvyyttä ja ennen kaikkea apua! Voimia! <3

   Poista
 2. Hei Eva, elämme kovin samanlaisissa fiiliksissä ja tilanteessa. Kiitos blogistasi :) Eipä sitä olisi joskus arvannut, kuinka kipeää nämä jutut tekevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa paljon voimia ja jaksamista sinnekkin tilanteeseesi! Kiitos kun kävit kommentoimassa, ihanaa kuulla että voin olla vertaistueksi! Parempaa kevättä sinne! :)

   Poista