sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Vyöhyketerapiasta

Kävin viime viikolla vyöhyketerapiassa. Olen jo pitkään lukenut tästä hoitokeinosta netistä ja kirjoista, suunnitellut sen kokeilemista useita kuukausia. Valinnan varaa tässä kaupungissa oli paljon, mutta en saanut aikaiseksi otettua yhteyttä yhteenkään vyöhyketerapeuttiin. Keskenmenosta, koko tilanteestani puhuminen vieraalle ihmiselle tuntui vaikealta. Sain siskoltani kuitenkin numeron eräälle naiselle, kuka on harjoittanut vyöhyketerapiaa kauan, suositteli ottamaan rohkeasti yhteyttä. Ja niin minä tein. Kerroin jo puhelimessa vaivautuneena tilanteestani, mihin vyöhyketerapialla hain apua. Nainen ymmärsi täysin ja sovittiin ensimmäinen hoitokerta jo saman viikon lopulle.

Nainen oli ystävällinen. Käytiin vielä perustietoni läpi, kilpirauhassairaus ja lääkitys siihen. Puhuin ehkäisyn lopettamisesta, yrittämisestä keskenemenosta ja turhautumisestani yhtäkkiä kuin vanhalle ystävälle, hän kuunteli ja ymmärsi. Hän oli itsekkin kokenut nuorena kesknemenon, oli hoitanut useita samassa tilanteessa olevia. Mieleni helpottui, ymmärrys tuntui hyvältä.

Itse hoito oli rentouttavaa. Kaikki alkoi kaulan, pään ja korvien alueelta, jaloissa tuntui kipeimmät kohdat. Rentouduin kuitenkin täysin ja koin valtavaa hyvänolon tunnetta pitkästä aikaa. Sain myös akunastat korviini, kohdun ja munasarjojen heijastepisteitä stimuloimaan. Hoidon loputtua joimme vielä teetä ja keskustelimme lisää. Ennen lähtöäni hän halasi minua ja toivoi, että jatkan hoitoa kun minulle sopii. Hän kertoi haluavansa auttaa ihmisiä, että tämä oli hänelle paljon enemmän kuin bisnestä.

En tiedä onko hoidolla mitään vaikutusta tai apua tilanteeseeni, mutta aion ehdottomasti mennä tähän hoitoon uudelleen. Pelkästään se hyvänolon tunne ja rentoutuminen on joka euron arvoista. Ja saattaa olla, että tämä kiertokin tasoittuu, eikä veny yhtä pitkäksi kuin viimeksi, se jää nähtäväksi. Mutta ihan jokaiselle, oli vaiva tai stressi mistä vain johtuvaa suosittelen ehdottomasti vyöhyketerapian kokeilemista, jännittävä ja ihana uusi kokemus!

kuva: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti