keskiviikko 5. marraskuuta 2014

22+0

Istun sängyllä höyryävä teekuppi vieressäni. Olo on seesteinen ja hyvä, vatsassani tuntuu liikkeitä ja potkuja kuten nyt niin monena aamuna aiemminkin. Havahduin, että tänään alkoi uusi raskausviikko, nyt viikkoja on kasassa tasan 22. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä ikinä vielä tapahtuukin tämä raskaus ei tule päättymään keskenmenoon. Se suurin ja painavin pelko on nyt jäänyt taakse, vaikka matkan varrella monta muuta murehtimisen arvoista asiaa on vastaan tullut. Tuntuu ihmeelliseltä, tässä me olemme jo niin kovin pitkällä. Laskettuun aikaan on enää neljä kuukautta ja aika tuntuu nyt menevän hurjaa vauhtia eteenpäin. Jännittää.

Olen myös hieman ryhdistäytynyt ja alkanut miettimään hankintoja vauvaa varten. Paljon näyttää olevan saatavilla käytettynä, mikä on hyvä. Vaunut saavat odottaa myöhempää ajankohtaa. Vaatteiden hankkimisesta täytyy hieman keskustella tulevien isovanhempien kanssa, jotka niin kovin innoissaan jo odottavat lupaani päästää heidät vauvanvaateostoksille. Itsekkin olen ajatellut aloittaa kirpputorikierrokset hyvinkin pian. Eiköhän tämä kaikki tästä vielä todeksi muutu. Kyllä minusta taitaa todella tulla äiti.


6 kommenttia:

 1. Voi Eva <3 mikä siinä onkin, että toiset ovat jo tässä vaiheessa pitkään puhuneet, että "meille tulee vauva", kun itse samassa tilanteessa uskaltaa juuri ja juuri sanoa, että "minä olen raskaana".

  Äiti. Miten iso sana se onkaan!

  Hyviä oloja sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä äiti-sanaa joutuu vielä kauan maistelemaan ennen kuin se todelta tuntuu. Kyllä sekin aika tulee. Ihanaa odotusta myös sinne! :)

   Poista
 2. Käsittämätöntä miten nopeasti aika meneekään! Juurihan kerroit plussanneesi..! :) Tänään tuprutti meille ensilumi, tuli jotenkin todella seesteinen olo, henkisesti siis :) Kaikkea hyvää sinne teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aluksi tuntui että aika matelee ja nyt se menee oikein vauhdilla.. huh! Kyllä tuo valkeus sai itsellekkin hymyn huulille, kaunista. Kiitos kommentista ja sullekkin pelkkää hyvää! <3

   Poista
 3. Ihanan onnelliselta kuulostat! Vinkkinä vielä hankintarohkaistumiseen että jos meinaat ostaa ihan uudet vaunut niin niissä saattaa olla 3-4 kk toimitusajat. Joten jos välttämättä haluat jotkut tietyt niin kannattaa pikkuhiljaa valmistautua vaunuostoksille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietittiin kyllä miehen kanssa että ostettaisiin käytettynä, täällä päin Suomea tarjontaa on paljon käytettynä esim tori.fi:ssä mutta kiitos vinkistä. Ja minähän en noista vaunuista mitään ymmärrä, enkä edes niin välitä millaiset ovat, mies saa ne valita mieleisikseen (ja maksaa heh!).

   Poista