torstai 3. heinäkuuta 2014

Miltä nyt tuntuu

Ensinnäkin kiitos kaikille onnitteluista! Olo on sanoinkuvaamaton. Ensimmäinen tunne oli järkytys kun näin testin tuloksen, tuntui kuin olisin kuullut sydämeni lyönnit kaikuvan kylpyhuoneemme seinillä. Sitten aloin pelkäämäät, kädet tärisivät. Rauhoiteltua itseni kerroin miehelle, hän oli rauhallinen ja hymyili, kaikki oli hyvin.

Nyt kun olemme maistelleet tätä uutista, on kaikki kuten ennenkin. Emme kiirehdi, emme kokoa pilvilinnoja ja suuria suunnitelmia, vaan nautimme tästä pienestä salaisuudestamme. Tärkeintä tässä kaikessa on se, että vastoin tiettyjä odotuksia, pitkästä kierrostani ja omista epäilyistäni huolimatta tulin raskaaksi. Se miten tällä kertaa käy, ei ole meidän päätettävissä.

Tuntuu siltä kuin olisin saanut toivon takaisin, vuoden kadoksissa ollut valon pilkahdus valaisee taas meidän päiviä kirkkaampana kuin koskaan, ja minä olen niin helvetin onnellinen.

kuva: weheartit.com

5 kommenttia:

  1. Teillä on pitkä ja toivottavasti oikein onnellinen odotuksen matka edessä! :) Aurinkoisia odotuspäiviä ja pienelle paljon tarrasukkia matkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti tällä kertaa matka jatkuu onnellisesti loppuun asti! :)

      Poista