keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Tämä ei voi olla totta!

Ajattelin säästää itseni viivojen tulkinnalta (tai niiden kuvittelulta) ja ostin digitaalisen raskaustestin, joka kertoisi tylysti suoraan olenko raskaana vai en.

Aamulla hiippailin vessaa, kuvittelin jo tuntevani menkkamaista kipua vatsalla ja meinasin olla tekemättä koko testiä. Keräsin kuitenkin rohkeuteni ja hetken päästä ruudulle ilmestyi raskaana 1-2.

Olo on todella outo ja hämmentynyt, ihan kuin tämä ei voisi olla totta.

16 kommenttia:

 1. Onnea aivan älyttömästi! <3
  Täällä on tätä sun blogia seurailtu jo hyvä tovi ja kovasti toivottu, että teille vielä joku päivä tärppäisi. Nyt kauheasti tarrasukkia ja vauvaliimaa matkaan mukaan.

  VastaaPoista
 2. Oi ei miten ihanaa <3 onnea paljon! Toivottavasti saatte tästä pikkuisen syliin asti :)<3

  VastaaPoista
 3. Onnea hirmuisesti ja toivottavasti kaikki menee hyvin <3

  VastaaPoista
 4. Vau! :) paljon onnea todella paljon! <3

  VastaaPoista
 5. Paratiisin Eva, tiputtelijasiskoseni, voihan hormonit ja univaje kun mä täällä tirauttelin onnenkyyneleitä kun luin nää uutiset! Jos jollekin olen toivonut plussaa, niin sulle!!! Oih!

  Vaikka olenkin ollut netissä hiljaa (kun en ehdi heilua tarpeeksi koneen ääressä kirjoittaakseni. Pystyn yhdellä kädellä aina lukemaan mutta kirjoittaminen on vähän liian haastavaa kiemurteleva vauva sylissä) niin olen kyllä täällä sua stalkkaillut tasaisin väliajoin.

  Oih... oih ja voih.....<3 <3 <3

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanaa <3 Niin upeaa! Nyt on kyllä sinun vuorosi, nyt viimein on pakko olla! Onnea, tää on aivan upeaa! Miten mies otti asian? :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa!! Onnea!!! Toivotan paljon tarrasukkia matkaan :)

  VastaaPoista
 8. Hei Eva! Koin juuri itse keskenmenon (rv 9 +1) ja kyynelsilmin olen lukenut koko blogisi läpi. Hienoa lukea tällainen uutinen viimeisenä! Ymmärrän, että olet varmasti peloissasi. Toivotan sinulle paljon onnea matkaan ja voimaa siihen, että pystyisit nauttimaan tästäkin raskaudesta ja ennen kaikkea sitä, että ensi talvena perheenne kasvaa.

  Anna

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea! Toivottavasti kaikki sujuu nyt hienosti!

  VastaaPoista
 10. Oi oi oi onnea!
  Toivon teille kaikkea parasta tähän raskauteen!

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea! tarrasukkia matkaan!
  tää oli niin odotettu uutinen ja sulle jos kelle tän onnen sois :)

  VastaaPoista