sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Salaisuus

Päätettiin olla kertomatta raskaudesta kovin aikaisin. Halutaan nauttia tästä salaisuudesta kahdestaan. Äidille halusin kuitenkin kertoa heti, se kun on ollut koko ajan tukemassa tässä tilanteessa.

Olen myös miettinyt mikä blogin kohtaloksi koituu. Tämä on ollut mulle terapiaa, paikka purkaa ajatuksia ja pahaa oloa, jota keskenmeno ja sen käsittely on aiheuttanut. Ehkä sitten kun raskaus on turvallisesti pidemmällä, en enää jatka kirjoittamista, mutta en sulje blogia. Tänne kirjoittaminen on ollut tärkeää, olen saanut vertaistukea, tsemppiä ja ennen kaikkea saanut tätä kautta tavoitettua monta ihmistä, sekä purkaa omia mietteitä. Tämä on selviytymistarina, jota en koskaan halua unohtaa. Vielä kuitenkin jatkan kirjoittamista mm. siitä mitä tunteita tämä uusi raskaus keskenmenon jälkeen herättää, miltä tuntuu saada toinen mahdollisuus näin pitkän ajan jälkeen.

Vaikka uusi raskaus hieman pelottaa, en ole lainkaan niin kauhuissani kuin olin kuvitellut. Olo on onnellinen ja tyyni. Meillä on maailman ihnanin salaisuus.

kuva: weheartit.com

3 kommenttia:

  1. Niin kaunista <3 Voimia raskauteen. Olen seurannut tarinaasi. Itsellä takana kkm vk 13, ja nyt uusi raskaus loppusuoralla. keskenmenon ja pitkän uuden ottamisen jälkeen raskaus ei ole enää samaa, kuin mitä se olisi aiemmin ollut. Mutta onnellinen, iloinen ja hyvinvoiva voi silti olla. Ja lopussa kiitos seisoo <3

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla, että sinulla nyt uusi raskaus jo loppusuoralla onnellisesti! Toivotaan, että itsellänikin on tällä kertaa parempi tuuri. Yritän iloita tästä raskaudesta täysillä, kaikesta pelosta huolimatta mitä keskenmeno on aiheuttanut. Kiitos kommentista :)

    VastaaPoista
  3. no jatkat sitten raskausblogin kirjoittamista? tekstejäsi kun on mukava lueskella vaikkakin aiheet ovat olleet ikäviä

    VastaaPoista