keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kaksi viivaa

Olipa pitkästä aikaa mukava nähdä kaksi viivaa, edes siinä ovulaatiotestissä! Eli päätin siis alkaa testailemaan, mutta aloitin testailun vasta tänä aamuna kp12. Ajattelin että ovulaatio kuitenkin tapahtuu varmaankin vasta kp 17 tienoilla tai myöhemmin, koska viimeksikin kierto venyi 35päivään. Mitä vielä! Siinä wc-pytyllä istuessa ihmettelin kun tikkuun piirtyikin heti kaksi selkeää viivaa, testiviiva jopa hitusen kontrolliviivaa paksumpi! Nytkö jo?

Ajattelin kuitenkin tehdä testin vielä muutamana päivänä, nähdäkseni vahvistuuko vai heikkeneekö viiva. Nyt saa kokeneemmat ovulaation testaajat kertoa, millainen sen viivan pitää olla että plussaksi tulkitaan? Tuommoinen lähes kontrolliviivan vahvuinen vai pitääkö sen olla selvästi tummempi? Voiko plussa tulla useana päivänä, vai voiko nyt olla se kuuluisa ovisplussapäivä dpo -1? On tää jännää!

kuva: weheartit.com


2 kommenttia:

 1. Moikka! Riippuu mm. testistä, mutta jos nyt on tasavahvat viivat niin ainakin sitten laskisin tämän jo siksi oikeaksi ovisplussapäiväksi:) Eli se ensimmäinen ovisplussa on se oikea, seuraavinakin päivinä voi vielä näkyä mutta eka on se merkitsevä. Mutta jos ei vielä ole tasavahva ja huomenna sitten jo on, niin sitten varmaan huomenna se oikea ovisplussapäivä. Olipas selkeää:)
  Ite oon testaillut apteekin omilla testeillä (oriola) ja niillä sain tasavahvan tai vahvemman testiviivan aikaiseksi, mutta sekin henkilökohtaista.

  Onnea hurjasti oviksen hyödyntämiseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän se plussa ollut eilen. Kuivana viiva oli kontrolliviivaa tummempi.

   Poista