maanantai 20. tammikuuta 2014

Tikuttaakko?

Viime kierrossa mies ehdotti, että otettaisiin ovulaatiotestit käyttöön. Kokeiltiin niitä kerran viime keväänä, saatiin plussa ensin ovistestiin ja pari viikkoa myöhemmin raskaustestiin. Itse en kuitenkaan (kuten täälläkin olen kirjoittanut) halua sitä, että kun ovisplussa ilmestyy juostaan suoraan sänkypuuhiin, teki mieli tai ei.

Syy miksi kuitenkin päätin tilata ovulaatiotestejä (samalla kun tilailin raskaustestejä) on se, että haluaisin tietää enemmän kierrostani. Nyt kun se näyttää pysyvän suhteellisen säännöllisen mittaisena, haluaisin testailla parissa kierroissa tuleeko oviskin säännöllisesti tiettynä päivänä. Voisin sitten kertoa tutkimustulokseni seuraavalla polikäynnillä lääkärillekkin maaliskuussa.

Mies on innoissaan testeistä, itse vielä pohdin otanko ne käyttöön vai en.. Toisaalta testaaminen pitäisi ehkä aloittaa jo huomenna kp 11. Ehkä nyt sitten kuitenkin lähden testailemaan, ties vaikka ei tarvitsisi testata kuin vain yhdessä kierrossa, jos vaikka onnistuttaisiin taas (kummasti se toivo näköjään aina herää, kun uusi kierto on lähtenyt käyntiin).

kuva: weheartit.com


2 kommenttia:

 1. Pakko kertoa, että blogisi ilmestyi uneeni viime yönä. Muistan tämän ruudun ja ilmoituksesi siitä, että olet raskaana!
  En ole mikään meedio:) eikä tapanani ole nähdä enneunia. Mutta halusin jakaa tämän silti, koska tuntui hassulta, kun enhän edes tunne sinua muuta kuin näiden tekstien kautta.
  No, toivottavasti näin kuitenkin kävisi.

  Mielestäni on hienoa, että miehesi on "innostunut" ovulaation tikuttamisesta:) Kyllä meilläkin oli nyt viimeisimmässä plussaan johtaneessa kierrossa tikut käytössä ja kun hymynaama ilmestyi ruutuun, niin sen mukaan mentiin ja varmistelut vielä päälle. Tiedän että siitä oli romantiikka kaukana, mutta kun yhteinen aika on muutenkin työkuvioiden takia kortilla, niin ne otolliset päivät vaan on pakko hyödyntää, halusi tai ei. Onneksi, mieheni oli myös mukana ja halusi asiaa yhtä paljon. Siis sitä, että raskaustesti näyttäisi taas positiivista. Ja niinhän se sitten näytti.

  Huh, tulipa sepustus. Ainiin, sanon vielä sen, että ajattele, jos nyt tikuttaisit ovulaation ja harrastaisittekin sitä ihteään sen tikun mukaan, niin parhaimmassa tapauksessa teidän ei tarvitsisi tehdä niin kuin ainoastaan tässä kierrossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, olen otettu että ihan uniisi asti olen päässyt :) Toivottavasti olisi jotain enneunta tossa! Kyllä se on merkillistä miten sitä kanssaelää ilot ja surut näin netin välityksellä ihan tuntemattomien ihmisten kanssa, jotka kasvottomina kirjottelee elämästään. Mutta tämä on iselleni ainakin korvaamattoman tärkeää vertaistukea. Kiitos kommentista!

   Ja tosiaan, miehen mieliksi ja hieman omasta uteliaisuudesta nyt on ne tikut käytössä tässä kierrossa, ja johan sieltä plussa pärähti jo kp 12. Huh, täytyy nyt jännittää miten tämä kierto päättyy, ainakin ovulaatio tapahtuu mikä on positiivista :)

   Poista