torstai 23. tammikuuta 2014

Nyt nipistää

Niin se testiviiva lähti tänään haalenemaan ovulaatiotestissä. Tänään on siis kaiken järjen mukaan DPO 0 yhtäkuin ovulaatiopäivä. Ja johan se nipistely alkoi tuntumaan alavatsalla.

Eilen nukahdin rankan päivän päätyttyä sohvalle ennen kuin edes sain ajateltua miehen houkuttelua petipuuhiin. Ehkä hyvä niin, ei siitä väsyneenä olisi niin nauttinutkaan. Katsotaan jos tänään olisi fiilikset kohdillaan.

Nyt vaan parin viikon jännäily alkakoon, ainakin testejä säästyi kasapäin seuraaviinkin kiertoihin.

4 kommenttia:

 1. Ehdittekö hommailla toissapäivänä?
  Ymmärtääkseni olis parempi jos niitä siittiöitä olisi jo odottamassa siellä mestoilla, kun ovis koittaa. Meillä natsas kerran niin, että aamulla ovisplussa ja illalla petipuuhat. Tosin kohtuun asti se ei päässyt.

  No, tiedät varmasti itsekin, miten tämä homma menee. Toivottavasti siittiöt ehtivät mestoille ajoissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti et pahastunut kommentistani. Voihan olla, että siittiöt ehtivät vielä hyvin paikalle. Itse vaan huomasin yrittäessämme, että olimme aika usein myöhässä. Mutta ollaanhan me kaikki erilaisia.

   Poista
  2. Juu toissapäivänä kyllä. Mutta pysyn kannassani että mitään "pakkoseksiä" en harrasta. Raskaus alkaa jos on alkaakseen, ei tunnu milläänlailla luontevalta ajoittaa yhdyntää yhden testin mukaan. Fiilispohjalta kuten tähänkin asti :)

   Poista
  3. OK, no mut hyvä et toissapäivänä olitte sillai;) Kukin tamplatkoon tyylillään.

   Poista