torstai 20. helmikuuta 2014

10 000 ja arvonta

Ohhoh Blogger ilmoitti, että 10 000 blogini sivun katselua pamahti eilen rikki! Mahtavaa, joku lukee tätä! Ihana huomata, että aluksi oman mielenterveyden vaalimisen vuoksi perustettu itkuvalitusblogi on kerännyt lukijoita, saman kokeneita ja vertaistukea jakavia ja vailla olevia ihmisiä. On ollut ilo jakaa surut ja murheet teidän kanssa tätä kautta, kommentit piristävät mieltä ja tulee aina se lohduttava tunne, joku tietää miltä musta tuntuu.

Teille ihanille lukijoilleni, joita sielä ilmeisesti noinkin paljon on, ajattelin järjestää tämän aktiivisuuden myötä pienen arvonnan:

Tähän postaukseen kommentoimalla olet mukana 10euron arvoisen lahjakortin arvonnassa H&M-vaateliikkeeseen. Toiseksi tullut saa pienen yllätyslohdutuspalkinnon. Mainostamalla arvontaa blogissassi saat kaksi arpaa! Jos nimimerkin takaa ei löydy blogia, laitahan sähköpostiosoitteesi niin saan otettua yhteyttä voiton osuessa kohdalle! Arvon voittajan 28.2.  Eli ei muuta kuin kommentoimaan, kertokaa vaikka mitä tulevalta keväältä odotatte eniten? Minä odotan sitä, että saan heittää talvitakit varaston nurkkaan, oi se vapauden tunne kun ulos voi lähteä ohut takki tai nahkarotsi yllä!

Onnea kaikille arvontaan ja ihanaa kevään odotusta!


6 kommenttia:

 1. Kiitos tästä blogista. Minä tiedän miltä sinusta tuntuu! Siksi tätä luen. Koska minusta tuntuu, että siellä joku tietää, miltä minusta tuntuu! Kun keskenemenon jälkeen syli on tyhjä. Keväältä toivon paljon iloisia uutisia ja aurinkoa ja valoa - myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tätä on kiva lukea! Hyvää terapiaa, kun tietää ettei ole yksin maailmassa tällaisten tunteiden kanssa. Keskenmenoon liittyviä blogeja on aika vähän, tai sitten en ole niitä löytänyt. Keväältä odotan tietenkin salaa sitämitäenvoisanoa, mutta myös talvilomaa, pientä lomareissua, aurinkoa ja lämpimämpiä kelejä! Kiitos blogistasi :)

  VastaaPoista
 3. Tässä jonkin aikaa lueskellut sun tarinoitas, ollut kyllä välillä niin koskettavaa että oikein pelottaa :) Itsellä kamala pelko keskenmenosta koko ajan päällä, ei sitä aikasemmin kummemmin tullut ajateltua, kun ei ollut ajankohtaista. Mulla varmaan romahtais koko elämä...
  Odotan niin innolla myös sitä että saa heittää tyhmät talvitakit kaapin pohjalle, käyttää tennareita ilman villasukkia ja sitä että aurinko paistaa<3 Ah kevät ja kesä on parasta aikaa!
  Linkitänkin tämän arvonnan muuten mun blogiini :)
  http://pahkinakuoressa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa :)
  Keväältä odotan uusia tuulia, iloa ja valoa. Suuria toiveita, mutta ehkä niistä joku toteutuu :)

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa. Todella koskettava blogi! Tsemppiä! =)

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa :) Eniten tältä keväältä odotan meidän suuren rakkauspakkauksen kasvua masussa ja viimeistä kevättä ja kesää kahdestaan aviomiehen kanssa ja toivottavasti seikkailujen ja ulkomaan matkan merkeissä :)

  VastaaPoista