torstai 13. helmikuuta 2014

Kun mitään ei tapahdu

Tänään eletään kiertopäivää 34. Viimekierto kesti 35 päivää. Eli loppupuolella ollaa? Ovulaatio ei kuitenkaan ollut silloin kun kuvittelen ja jälleen raskaustestissä komeili selvä nega. Oireita ei ole nimeksikään, ei niin raskauteen kun menkkojen alkuunkaan viitaten. Joten ilmeisesti hetkeen ei ole tapahtumassa mitään, nähtäväksi jää kuinka pitkäksi kierto venyy. Naistentautien polille olen varmaankin yhteydessä joka tapauksessa, venyy kierto sitten pitkäksi tai jos ilmestyykin se toivottu plussa. Mikäli ovulaatio viivästyi, tai jäi tulematta kokonaan, kuka tietää kuinka pitkä kierto tästä vielä tulee.

Edelleen hyvillä fiiliksillä mennään, mitä nyt vähän harmittaa ja kummastuttaa se, ettei kierto pysynyt tällä(kään) kertaa aisoissa.. Enää voi toivoa, ettei tätä odottelua kauaa kestäisi. Onneksi päivät kuluvat nopeasti ja kevät tekee tuloaan.

kuva: weheartit.com


2 kommenttia:

  1. Olen nykyään sitä mieltä, että ne haikarat olisi kuitenkin parempi ratkaisu. Varmasti ovat luotettavampia kuin naisen elimistö ja hormonit..:) nimim. kierto heijaa kuin kaappikello...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Luulisi pelkästään sen riittävän, että odottaa alkaako raskaus, mutta kun pitää odottaa ja ihmetellä tapahtuuko mitään. Oon niiiiiiin kyllästynyt näihin pitkiin kiertoihin ja kadehdin niitä kenellä kierto on jämpi 28päivää. Ihan utopistinen ajatus meikäläiselle. Tsemppiä sullekkin epämääräisten kierojen kanssa kamppailuun :)

      Poista