perjantai 27. joulukuuta 2013

Vauvakuume vai vauvanyritys

Varsinkin blogimaailman kautta olen ymmärtänyt miten moni yrittämällä yrittää tulla raskaaksi, käy läpi raskaita hoitoja ja jatkuvaa henkistä kamppailua lapsettomuuden kanssa. Itse en halua myöntää olevani lapseton, enhän minä ole, en vain ole raskaana vielä. Meillä on vauvakuume, perheenperustamissuunnitelmia, olemme jättäneet ehkäisyn pois. En halua ajatella, että me tehtailemme lasta. 

Seksi on minulle ollut aina tärkeä asia parisuhdetta, sen tulee olla hyvää, miellyttävää, spontaania ja ennen kaikkea tunteikasta. En haluaisi, että parisuhteessa seksi ajoitetaan, siihen ryhdytään puoliväkisin silloinkin vaikkei oikeastaan mieli tekisikään, ihan vaan siksi, että nyt me voidaan tehdä se lapsi aluilleen. Minä haluan seksiä silloin kun tekee mieli, silloin kun mieskin innostuu, ehkä jopa houkuttelee minut makuuhuoneeseen, silloin se tuntuu ihanalta, ja on tunteita; rakkautta ja intohimoa täynnä. 

Näistäkin syistä en ole alkanut käyttämään ovulaatiotestejä, -laskureita, enkä mitään muutakaan mikä saisi aikaan paineet harrastaa seksiä juuri nyt, tai ainakin viimeistään huomenna. Rehellisesti sanottuna, vaikka olen tuntemuksien perusteella epäillyt ovulaatiota, olen toisinaan silloinkin antanut väsymyksen voittaa ja vain käpertynyt miehen kainaloon nukkumaan. Ja niin haluan, että se tulee meillä olemaankin, nautitaan toisistamme ja seksistä silloin kun siltä tuntuu, jos siitä jonain päivänä lapsi elävänä tähän maailmaan saadaan niin olkoon niin. Vielä ei ole aika ajatella, että meidän tarvitsisi yrittämällä yrittää, vielä ei tarvitse ajatella hoitoja ja aikatauluttaa yhdyntöjä, vielä voidaan vain elää ja vauvakuumeilla. Ja muistakaa, tämä on vain minun mielipiteeni, vain meidän elämäämme. 

kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

 1. Noin mäkin ajattelin, etten varmasti tule harrastamaan pakkoseksiä. Ja vieläkin yritän pitää siitä kiinni, tosin olen epäonnistunut monesti. Yritän kovasti luoda tunnelmaa ja päästä siihen fiilikseen, mutta valitettavasti joskus se on ihan täysin pakkoa, ei huvittaisi yhtään, mutta kun on ovulaatio..

  Mutta toisaalta.. Mielummin sitä tekisi luomuna kaikkensa ja sitten jos on toisin tarkoitettu niin mennään rankempiin hoitoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies on se joka on ehdottanut ovulaatiotestien yms käyttöönottoa, mutta itse en halua yhtään enempää paineita. Tottakai, jos raskaus ei ala näin vain on mietittävä vaihtoehtoja ja ruvettama toden teolla "tekemään" sitä lasta. Itseeni kuitenkin valaa toivoa se, että kerran raskaus sai alkunsa luomuna, noin vain ilman paineita, miksei alkaisi uudelleen.

   Toivon teillekkin onnistumista, hoidoilla tai ilman, olkoon ensi vuosi toivoa täynnä :)

   Poista