keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Lääkärin tuomio

Tänään aamulla astelin sisälle naistentautienpolille, se oli jo tuttua. Jännitti kuitenkin minkälainen tuomio tällä kertaa lankeisi, toimivatko munasarjat, miltä kohdun limakalvo näyttää, oliko kysta entisellään..

No mitään tuomiota ei tullutkaan. Kaikki näytti siltä miltä pitää. Molemmissa munasarjoissa kypsyi useita munarakkuloita, kohdun limakalvo oli juuri sen kokoinen kun tässä kohtaa kiertoa kuuluukin. Kysta oli entisellä paikallaan entisen kokoisena. Sitä lukuunottamatta mitään vikaa tai poikkeavaa ei ole. "Vaihdekuukauteni" ovat parantuneet ja hormonitoiminta normalisoitunut.

Keltarauhashormonin syömisen saa nyt kolmen kuukauden jälkeen lopettaa ja jatkaa raskauden yrittämistä luomusti. Kun se kerran on tapahtunut ilman apukeinoja, se luultavasti tapahtuu uudestaan. Se milloin tulen raskaaksi, on mysteeri. Esteitä sille ei kuitenkaan ole selitettävissä. Ainoa mitä lääkäri pystyi suosittelemaan tässä vaiheessa oli painonnousu, siitä on keskusteltu ennenkin.

Hyvin hämmentyneenä odotan alkaako uusi kierto reilun viikon päästä vai ei. Kontrolli polilla (kystan vuoksi) on maaliskuussa, olenkohan silloin jo raskaana?

kuva: weheartit.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti